Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1. Με τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό της εταιρείας.
Στοιχεία Τραπεζικών Λογαριασμών
ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR32 0172 0660 0050 6610 8101 694
ΕΘΝΙΚΗ: GR06 0110 0890 0000 0891 0012 809
VIVA WALLET: GR28 7010 0000 0009 1914 1239 620
Δικαιούχος: ΣΚΟΥΡΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΙΚΕ

2. Με αντικαταβολή (με πρόσθετη χρέωση 3€ ανά παραγγελία)

3. Με πιστωτική κάρτα μέσω της online πλατφόρμας πληρωμών της VIVA WALLET. Υπάρχει η δυνατότητα και άτοκων δόσεων που διαμορφώνονται ως εξής: από 60€ - 120€ δυνατότητα 2 δόσεων, από 120€ - 200€ δυνατότητα 4 δόσεων, από 200€ & άνω δυνατότητα 6 δόσεων.

4. Άτοκες δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα με Klarna. Συνεργαζόμαστε με την Klarna για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία αγορών. Επιλέγοντας Klarna στο περιβάλλον της VIVA WALLET, θα έχετε την επιλογή να αγοράσετε τώρα αλλά να πληρώσετε αργότερα. Πληρώστε για αγορές σε 3 άτοκες πληρωμές και κατανέμεται το κόστος της αγοράς σας. Η πρώτη πληρωμή πραγματοποιείται κατά την επεξεργασία της παραγγελίας και οι υπόλοιπες 2 πληρωμές λαμβάνονται αυτόματα κάθε 30 ημέρες από τον τραπεζικό λογαριασμό, την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα της επιλογής σας.

5. Google Pay. Πληρώστε με ασφάλεια και μόνο με λίγα clicks ταχύτερα με την πιστωτική σας κάρτα που είναι αποθηκευμένη με ασφάλεια στο Google Pay. Με το Google Pay, δεν χρειάζεται κάθε φορά να εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας.

6. Apple Pay. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Apple Pay για να πληρώνετε ηλεκτρονικά επιλέγοντας Apple Pay ως επιλογή πληρωμής μόνο με λίγα clicks.

7. Ασφαλής Πληρωμή με Κάρτα και σε Τηλεφωνική Παραγγελία (Payment Links by viva wallet). Πλέον για τις παραγγελίες μέσω τηλεφώνου έχεις δυνατότητα να τις ολοκληρώσεις με ασφάλεια, με πληρωμή μέσω link που εμείς σου δίνουμε,
το οποίο σε μεταφέρει αυτόματα στο περιβάλλον πληρωμών της VIVA WALLET, συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και ολοκληρώνεται η συναλλαγή.
 

 

 

Τρόποι αποστολής

1. Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας στο χώρο σας με ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες εντός Ελλάδας. Η παράδοση των παραγγελιών απαιτεί 1-3 εργάσιμες ημέρες. Ο παραπάνω χρόνος παράδοσης δεν ισχύει σε περιόδους ανωτέρας βίας όπως δύσκολες καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ.

2. Μπορείτε να επιλέξετε "Παραλαβή από Κατάστημα" κατά την παραγγελία σας. Σε αυτή την περίπτωση ΔΕΝ χρεώνεστε μεταφορικά και θα πρέπει να προ-πληρώσετε την παραγγελία σας (είτε με κατάθεση σε τράπεζα, είτε με πιστωτική κάρτα).

 

 

 

Χρεώσεις Μεταφορικών

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες πανελλαδικά.

Αποστολές εκτός Ελλάδος ΔΕΝ πραγματοποιούνται.

 

Επιστροφές / Αλλαγές

Περίπτωση 1: Επιστροφές/Αλλαγές προϊόντων με χρέωση της Avvento.

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε από το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα με χρέωση της Avvento, στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  1. Εάν με υπαιτιότητα της Avvento πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα (λάθος στη λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή κλπ). Σε αυτήν την περίπτωση, ο πελάτης δύναται είτε να μην αποδεχτεί να παραλάβει το προϊόν εξ αρχής είτε να ζητήσει την επιστροφή του ή αλλαγή του. Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, σφραγισμένα, πλήρη και χωρίς καμία φθορά. Η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που συνοδεύει κανονικά το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση.
  2. Εάν με υπαιτιότητα της Avvento πουλήθηκαν προϊόντα κακής ποιότητας (ελαττωματικά). Στην περίπτωση αυτή, ο πελάτης μπορεί να προβεί σε επιστροφή/ αλλαγή του προϊόντος με χρέωση της εταιρείας. Επιπλέον, σε περίπτωση που ο πελάτης δεν επιστρέψει το προϊόν τότε, δε θα του σταλεί νέο προϊόν και θα πρέπει ο πελάτης να προβεί σε νέα παραγγελία/αγορά. Το προϊόν θα πρέπει να επιστρέφεται στην κατάσταση που παραδόθηκε.

Και στις δύο ως άνω περιπτώσεις, το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής / αλλαγής δεν δύναται να ξεπερνά τις δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.

Η επιστροφή προϊόντων με χρέωση της Avvento γίνεται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την εξυπηρέτηση πελατών μας, σε κάθε άλλη περίπτωση δε θα γίνεται δεκτή.

Περίπτωση 2: Επιστροφές / Αλλαγές των προϊόντων με χρέωση του πελάτη

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, χωρίς υποχρέωση ανακοίνωσης του λόγου για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, χωρίς φθορές χρήσης.

Γενικά σχετικά με τις επιστροφές / αλλαγές προϊόντων

  1. Σε κάθε περίπτωση επιστροφής /αλλαγές προϊόντων, ο πελάτης υποχρεούται να παραδίδει άθικτα και σε άριστη κατάσταση και όλα τα έγγραφα, τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής, υλικό marketing ή οποιοδήποτε άλλο υλικό προώθησης κλπ).
  2. Σε περίπτωση επιστροφής/αλλαγής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων που αντιστοιχεί στα προϊόντα που παρήγγειλε ο πελάτης, θα ολοκληρωθεί εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που το www.avvento-shoes.gr θα παραλάβει τα επιστραφέντα προϊόντα. Η επιστροφή μπορεί να γίνει και με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού του πελάτη, τον οποίο θα γνωστοποιήσει στην Avvento έγκαιρα και εγγράφως.
  3. Προϊόντα που στέλνονται χωρίς εξωτερική συσκευασία που να προστατεύει το επίσημο κουτί του προϊόντος αλλά και το ίδιο το προϊόν, δεν θα γίνονται δεκτά από την εταιρία μας και θα επιστρέφονται πίσω στον πελάτη.
  4.  H επιστροφή / αλλαγή θα γίνεται δεκτή μόνο μέσω αποστολής με μεταφορική εταιρεία (κούριερ). Για επιστροφή μέσω Γενικής Ταχυδρομικής με ειδική χρέωση 5€, είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας πριν την επιστροφή. Έχουμε το δικαίωμα να αρνούμαστε τις επιστροφές που αποστέλλονται με το ταχυδρομείο.

 Οι επιστροφές γίνονται Λάμπρου Κατσώνη 14, ΤΚ 16341, Ηλιούπολη

Σημαντική Σημείωση: Όλα τα προϊόντα είναι 100% αυθεντικά