Η ιστορία της εταιρείας avvento ξεκινάει το 2010 με το πρώτο μας κατάστημα στην Ηλιούπολη. Σύντομα, ακολουθούν και τα υπόλοιπα καταστήματα της αλυσίδας μας, όπως και το πρώτο franchise. Το 2016 το όραμά μας να βρεθούμε κοντά σας σε κάθε σημείο της Ελλάδας, ολοκληρώνεται με τη δημιουργία του e-shop.

Ακολουθώντας την φιλοσοφία μας, στα φυσικά καταστήματά μας αλλά και στο e-shop μας θα βρείτε επώνυμα γυναικεία και ανδρικά παπούτσια και αξεσουάρ, επιλεγμένα με γνώμονα την άριστη ποιότητα στη σωστή τιμή.

Η συλλογή μας εμπλουτίζεται διαρκώς με ελληνικά και διεθνή brands, αλλά και με τη δική μας σειρά υποδημάτων avvento, προσφέροντας σας μια μεγάλη ποικιλία σε υποδήματα, τσάντες και πορτοφόλια για κάθε στιλ και περίσταση.

Το 2019 εκπληρώνουμε έναν ακόμα στόχο με το λανσάρισμα της καινούριας σειράς γυναικείων δερμάτινων υποδημάτων με την επωνυμία A.NI.MA. Μοντέρνος σχεδιασμός, άνεση και ποιότητα, συνδυάζονται αρμονικά σε μια γκάμα που καλύπτει απόλυτα την σύγχρονη γυναίκα στην καθημερινότητα της.

Το 2020 ανανεώνουμε τη διαδικτυακή παρουσία μας με ένα νέο e-shop, γιορτάζοντας έτσι τα 10 επιτυχημένα χρόνια πορείας στον χώρο της υπόδησης και των αξεσουάρ μόδας!

Ακολουθήστε μας online, ή γνωρίστε μας από κοντά σε ένα από τα καταστήματά μας!