Δωρεάν Μεταφορικά για Παραγγελίες άνω των 29€
Άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 60 ευρώ

Τρόποι Πληρωμής

 

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

 1. Με κατάθεση σε έναν από τους λογαριασμούς μας
  Διαθέσιμοι λογαριασμοί:
  a. ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR5301710400006040136350858
  b. ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA GR3301401350135002320009906
  c. ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK GR4502600080000360200983536

  Σημείωση: Εάν επιλέξετε να πληρώσετε με κατάθεση σε έναν από τους λογαριασμούς μας, προκειμένου να προχωρήσουμε στη δέσμευση & αποστολή της παραγγελίας σας είναι απαραίτητο πρώτα να μας στείλετε το καταθετήριο. Αν η κατάθεση δεν πραγματοποιηθεί εντός 48 ωρών, η παραγγελία ακυρώνεται.

 2. Με αντικαταβολή κατά την παράδοση της παραγγελίας σας (με πρόσθετη χρέωση 1.50€)

 3. Με πιστωτική κάρτα μέσω της πλατφόρμας Online πληρωμών της Alpha Bank. Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners.
  Επιπρόσθετα αν επιλέξετε πληρωμή με πιστωτική κάρτα, μπορείτε να πληρώσετε με άτοκες δόσεις οι οποίες διαμορφώνονται ως εξής:
  a. Από 60€ - 120€ : 2 άτοκες δόσεις
  b. Από 120€ - 200€ : 4 άτοκες δόσεις
  c. Από 200€ & άνω: 6 άτοκες δόσεις
 

Τρόποι αποστολής

 
 1. Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας στο χώρο σας με τις χρεώσεις που αναγράφονται στην παράγραφο "Χρεώσεις Μεταφορικών".
  Η παράδοση των παραγγελιών απαιτεί 1-3 εργάσιμες ημέρες. Ο παραπάνω χρόνος παράδοσης δεν ισχύει σε περιόδους ανωτέρας βίας όπως δύσκολες καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ.
  Οι αποστολές γίνονται με ΕΛΤΑ "Πόρτα-Πόρτα"

 2. Με την υπηρεσία CLICK AWAY μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας online αναφέροντας στα σχόλια της παραγγελίας το κατάστημα παραλαβής που επιθυμείτε να παραλάβετε το δέμα σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να ορίσουμε την ημέρα και ώρα παραλαβής. Αν επιθυμείτε τηλεφωνική παραγγελία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλ. κέντρο ώστε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας στο τηλέφωνο: 210 9912742. Η εξόφληση στα φυσικά μας καταστήματα γίνεται μόνο μέσω POS.
 

Χρεώσεις Μεταφορικών

 

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές 29€ & άνω! Για αγορές κάτω από 29€, η χρέωση μεταφορικών είναι 2,5€ πανελλαδικά.

Αποστολές εκτός Ελλάδος ΔΕΝ πραγματοποιούνται.

 

Επιστροφές

 

Περίπτωση 1: Επιστροφές προϊόντων με χρέωση της Avvento.

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε από το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα με χρέωση της Avvento, στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 1. Εάν με υπαιτιότητα της Avvento πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα (λάθος στη λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή κλπ). Σε αυτήν την περίπτωση, ο πελάτης δύναται είτε να μην αποδεχτεί να παραλάβει το προϊόν εξ αρχής είτε να ζητήσει την επιστροφή του. Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, σφραγισμένα, πλήρη και χωρίς καμία φθορά. Η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που συνοδεύει κανονικά το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση.
 2. Εάν με υπαιτιότητα της Avvento πουλήθηκαν προϊόντα κακής ποιότητας (ελαττωματικά). Στην περίπτωση αυτή, ο πελάτης μπορεί να προβεί σε επιστροφή του προϊόντος με χρέωση της εταιρείας. Επιπλέον, σε περίπτωση που ο πελάτης δεν επιστρέψει το προϊόν τότε, δε θα του σταλεί νέο προϊόν και θα πρέπει ο πελάτης να προβεί σε νέα παραγγελία/αγορά. Το προϊόν θα πρέπει να επιστρέφεται στην κατάσταση που παραδόθηκε.

Και στις δύο ως άνω περιπτώσεις, το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής δεν δύναται να ξεπερνά τις δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.

Η επιστροφή προϊόντων με χρέωση της Avvento γίνεται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την εξυπηρέτηση πελατών μας, σε κάθε άλλη περίπτωση δε θα γίνεται δεκτή.

Περίπτωση 2: Επιστροφές των προϊόντων με χρέωση του πελάτη

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως και χωρίς υποχρέωση ανακοίνωσης του λόγου για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, χωρίς φθορές χρήσης.

Γενικά σχετικά με τις επιστροφές προϊόντων

 1. Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντων, ο πελάτης υποχρεούται να παραδίδει άθικτα και σε άριστη κατάσταση και όλα τα έγγραφα, τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής, υλικό marketing ή οποιοδήποτε άλλο υλικό προώθησης κλπ).
 2. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων που αντιστοιχεί στα προϊόντα που παρήγγειλε ο πελάτης, θα ολοκληρωθεί εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που το www.avvento-shoes.gr θα παραλάβει τα επιστραφέντα προϊόντα. Η επιστροφή μπορεί να γίνει και με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού του πελάτη, τον οποίο θα γνωστοποιήσει στην Avvento έγκαιρα και εγγράφως.
 3.  H επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο μέσω αποστολής με μεταφορική εταιρεία (κούριερ). Για επιστροφή μέσω ΕΛΤΑ Courier με ειδική χρέωση 5€, είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας πριν την επιστροφή. Έχουμε το δικαίωμα να αρνούμαστε τις επιστροφές που αποστέλλονται με το ταχυδρομείο.
 Οι επιστροφές γίνονται Λάμπρου Κατσώνη 14, ΤΚ 16341, Ηλιούπολη

Σημαντική Σημείωση: Όλα τα προϊόντα είναι 100% αυθεντικά