Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές 30€ & άνω
Έως 6 άτοκες δόσεις για αγορές από 60€

Τρόποι Πληρωμής

 

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

 1. Με κατάθεση σε έναν από τους λογαριασμούς μας
  Διαθέσιμοι λογαριασμοί:
  a. ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR5301710400006040136350858
  b. ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA GR3301401350135002320009906
  c. ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK GR4502600080000360200983536

  Σημείωση: Εάν επιλέξετε να πληρώσετε με κατάθεση σε έναν από τους λογαριασμούς μας, προκειμένου να προχωρήσουμε στη δέσμευση & αποστολή της παραγγελίας σας είναι απαραίτητο πρώτα να μας στείλετε το καταθετήριο. Αν η κατάθεση δεν πραγματοποιηθεί εντός 48 ωρών, η παραγγελία ακυρώνεται.

 2. Με αντικαταβολή κατά την παράδοση της παραγγελίας σας (με πρόσθετη χρέωση 1.50€)

 3. Με πιστωτική κάρτα μέσω της πλατφόρμας Online πληρωμών της Alpha Bank. Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners.
  Επιπρόσθετα αν επιλέξετε πληρωμή με πιστωτική κάρτα, μπορείτε να πληρώσετε με άτοκες δόσεις οι οποίες διαμορφώνονται ως εξής:
  a. Από 60€ - 120€ : 2 άτοκες δόσεις
  b. Από 120€ - 200€ : 4 άτοκες δόσεις
  c. Από 200€ & άνω: 6 άτοκες δόσεις
 

Τρόποι αποστολής

 
 1. Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας στο χώρο σας με τις χρεώσεις που αναγράφονται στην παράγραφο "Χρεώσεις Μεταφορικών".
  Η παράδοση των παραγγελιών απαιτεί 3-4 εργάσιμες ημέρες. Ο παραπάνω χρόνος παράδοσης δεν ισχύει σε περιόδους ανωτέρας βίας όπως δύσκολες καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ.
  Οι αποστολές γίνονται με ΕΛΤΑ "Πόρτα-Πόρτα"

 2. Μπορείτε να επιλέξετε "Παραλαβή από Κατάστημα" κατά την παραγγελία σας. Σε αυτή την περίπτωση ΔΕΝ χρεώνεστε μεταφορικά και θα πρέπει να προ-πληρώσετε την παραγγελία σας είτε μέσω κατάθεσης είτε μέσω πιστωτικής κάρτας. Δείτε εδώ τα καταστήματά μας
 

Χρεώσεις Μεταφορικών

 

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές 30€ & άνω! Για αγορές κάτω από 30€, η χρέωση μεταφορικών είναι 2€ πανελλαδικά.

Αποστολές εκτός Ελλάδος ΔΕΝ πραγματοποιούνται.

 

Επιστροφές

 

Περίπτωση 1: Επιστροφές προϊόντων με χρέωση της Avvento.

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε από το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα με χρέωση της Avvento, στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 1. Εάν με υπαιτιότητα της Avvento πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα (λάθος στη λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή κλπ). Σε αυτήν την περίπτωση, ο πελάτης δύναται είτε να μην αποδεχτεί να παραλάβει το προϊόν εξ αρχής είτε να ζητήσει την επιστροφή του. Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, σφραγισμένα, πλήρη και χωρίς καμία φθορά. Η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που συνοδεύει κανονικά το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση.
 2. Εάν με υπαιτιότητα της Avvento πουλήθηκαν προϊόντα κακής ποιότητας (ελαττωματικά). Στην περίπτωση αυτή, ο πελάτης μπορεί να προβεί σε επιστροφή του προϊόντος με χρέωση της εταιρείας. Επιπλέον, σε περίπτωση που ο πελάτης δεν επιστρέψει το προϊόν τότε, δε θα του σταλεί νέο προϊόν και θα πρέπει ο πελάτης να προβεί σε νέα παραγγελία/αγορά. Το προϊόν θα πρέπει να επιστρέφεται στην κατάσταση που παραδόθηκε.

Και στις δύο ως άνω περιπτώσεις, το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής δεν δύναται να ξεπερνά τις δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.

Περίπτωση 2: Επιστροφές των προϊόντων με χρέωση του πελάτη

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως και χωρίς υποχρέωση ανακοίνωσης του λόγου για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, χωρίς φθορές χρήσης.

Γενικά σχετικά με τις επιστροφές προϊόντων

 1. Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντων, ο πελάτης υποχρεούται να παραδίδει άθικτα και σε άριστη κατάσταση και όλα τα έγγραφα, τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής, υλικό marketing ή οποιοδήποτε άλλο υλικό προώθησης κλπ).
 2. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων που αντιστοιχεί στα προϊόντα που παρήγγειλε ο πελάτης, θα ολοκληρωθεί εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που το www.avvento-shoes.gr θα παραλάβει τα επιστραφέντα προϊόντα. Η επιστροφή μπορεί να γίνει και με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού του πελάτη, τον οποίο θα γνωστοποιήσει στην Avvento έγκαιρα και εγγράφως.
 3.  H επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο μέσω αποστολής με μεταφορική εταιρεία (κούριερ).
 Οι επιστροφές γίνονται Λάμπρου Κατσώνη 14, ΤΚ 16341, Ηλιούπολη

Σημαντική Σημείωση: Όλα τα προϊόντα είναι 100% αυθεντικά